DoDa-rit (NB) – zaterdag 27 Oktober 2018

De DoDa, oftewel Dijk op Dijk af, rit is een puzzelrit in de avond over de donkere dijkjes in de omgeving van Drimmelen. Deze rit wordt georganiseerd door de Mini Seven Club Nederland® en Mini Club Brabant en hij wordt verreden volgens een creatief puzzelelement. Wat dat puzzelelement precies is blijft een verrassing tot op de avond zelf. Laat je verrassen en doe zaterdag 27 oktober gezellig mee. 

Meer informatie

Start: De start vindt plaats op zaterdag 27 oktober om 21.00 uur vanuit Café- restaurant ’t Voske, Biesboschweg 15, Drimmelen.

Soort rit: De rit wordt verreden volgens een creatief puzzelelement. De totale lengte is ongeveer 60 km.

Prijsuitreiking: De prijsuitreiking vindt plaats in ’t Voske, zo snel mogelijk nadat de laatste deelnemer is gefinished, en e.e.a. naar behoren is uitgerekend.

Inschrijven: Kan vanaf 20.00 uur, aan de starttafel in ’t Voske.

Inschrijfgeld: Voor leden van de Mini Seven Club Nederland en Mini Club Brabant 5,00 euro per equipe. Voor niet-leden (wel Mini-Rijders) 10,00 euro per equipe.

Uitzetters: Edwin van Loenhout en Rolf Roozeboom

Opmerkingen:

Het voeren van meer dan wettelijke toegestane vormen van verlichting is verboden! Dus géén extra schijnwerpers o.i.d. gebruiken, u loopt dan het risico een proces-verbaal voor stropen te krijgen.

Vergeet niet voor de aanvang van de rit te tanken en eventueel reserve brandstof mee te nemen, op de weg vanaf afrit 32 naar Drimmelen vindt u ter hoogte van “de Bromtol” een tankstation waar u dag en nacht kunt tanken. Deze pomp werkt met een bank/giropas.

Routebeschrijving

Op de A-59 (Zevenbergen-’s-Hertogenbosch) neemt u de afslag Made/  Oosterhout-west / De Biesbosch (Afrit 32). Bovenop het viaduct gaat u de borden “De Biesbosch” volgen, u komt dan vanzelf in Drimmelen. Eenmaal in Drimmelen aangekomen gaat u de borden “Oude Havens” volgen. De weg rond de oude haven blijven volgen tot café  ’t Voske.